Garantievoorwaarden

Online Hekwerken garandeert dat alle door haar geleverde producten voldoen aan het gestelde op de website. Onderstaande garantievoorwaarden gelden naast de wettelijke rechten aangaande garantie en gelijkvormigheid.

Indien er een duplexsysteem is toegepast betreft het een 1-laags primer en 1-laags polyester poedercoatingsysteem die voldoet aan de eisen volgens de NEN normen en Visum norm. De hekwerken zijn door deskundig personeel geconstrueerd met gebruikmaking van hoogwaardige onderdelen, waardoor er voor vele jaren een onderhoudsvrij hekwerk is verkregen. De producten zijn door vakbekwaam personeel geconstructureerd, tevens maken zij gebruik van hoogwaardig materiaal. Een door Online Hekwerken geleverd hekwerk is jarenlang onderhoudsarm.

Als extra aanvulling boven op de standaard garantievoorwaarden van nieuw geleverde artikelen wordt een garantie gegeven van 2 jaar op de constructie en op het duplexsysteem, ingaande na levering en ontvangst van de betaling.

Uitsluitend onze dubbelstaafmatten zijn vervaardigd uit verzinkt draad en daarna behandeld met een enkel laags poedercoating. Daarnaast is dit door de constructie van de kruispunt gelaste staven een stabiele, voordelige en kindvriendelijke oplossing. Door groot in te kopen en de enkel laags poedercoating op de dubbelstaafmatten is het voor ons mogelijk om de prijs zo scherp te krijgen. Met de geleverde dubbelstaafmatten staan wij niet garant voor corrosie. Voor de dubbelstaafmatten geldt dat wij niet garant staan voor zoutaanslag op dubbelstaafmatten die geplaatst zijn binnen 25 kilometer van de kustlijn.

Deze garantie geldt wanneer door de opdrachtgever binnen de gegeven garantietermijn van 2 jaar wordt aangetoond dat het product niet voldoet aan de gestelde eisen, zoals roestvorming, schuring vertoond, onverminderd de wettelijke rechten aan gaande garantie en gelijkvormigheid. Online Hekwerken zal bij aangetoonde gebreken, zoals in de garantievoorwaarden is aangegeven, het materiaal kosteloos herstellen of dan wel vervangen.

Voor gebruikt of tweedehands hekken geldt een garantietermijn van 1 jaar op de constructie.

De bovenstaande garantievoorwaarden gelden niet indien:
- De gebreken het gevolg zijn van brand, natuurrampen, extreme temperaturen/omstandigheden, ondeskundig gebruik/onderhoud en andere onvoorziene omstandigheden welke niet normaal gebruikelijk kunnen worden geacht.
- Mechanische of chemische beschadigingen door welke oorzaak dan ook zijn toegebracht of ontstaan.
- Reclameborden, winddoeken, bomen en struiken of andere wijzigingen die aan of tegen het hekwerk zijn toegebracht zonder dat Online Hekwerken van deze bedoeling op de hoogte was voor opdracht tot levering van het betreffende hekwerk.


Over het algemeen wordt er een klein onderhoud door u zelf verricht, zoals wegsnoeien van struiken en bomen, evenals 1 of 2 keer per jaar reinigen met water en neutrale zeep.


Neem contact op

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

Telefoon:0313 - 419599

of stuur ons een email
Montagehandleidingen