Online Hekwerken is onderdeel van Gelderland Hekwerken BV.

Wanneer u een effectieve terreinbeveiliging zoekt, bent u bij Gelderland Hekwerken BV aan het juiste adres. Wij leveren al sinds 1996 verschillende soorten hekwerksystemen en terreinbeveiligingsoplossingen aan bedrijven, overheden en gemeenten. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht.

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige hekwerken tegen concurrerende prijzen. De door ons geleverde en gemonteerde afrasteringen zijn geproduceerd door bedrijven die werken volgens ISO 9001 norm en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid. Al onze toegepaste hekwerken zijn verzinkt, maar kunnen ook afgewerkt worden in diverse mooie RAL kleuren. Onze solide systemen kunnen zeker in combinatie met de modernste geavanceerde toegangscontrole- en beveiligings systemen een belangrijke rol spelen in een optimale beveiliging van uw terrein.

Iedere locatie vraagt om een bepaalde stijl hekwerk en wij willen u graag behulpzaam zijn bij het zoeken van het juiste hekwerk of beveiliging dat past bij uw terrein, pand of binnen de bestaande omgeving en architectuur. Als team geloven wij in onze producten en vinden dat de klant recht heeft op kwaliteit, snelle correcte service, onze inzet en betrokkenheid.

Op deze website treft u een overzicht aan met nadere informatie van het gevarieerde aanbod aan hekwerken en buitenbeveiliging. Wilt u meer specifieke informatie over een bepaald type hekwerk of poort, dan kunt u ons bellen of mailen.

Ook kunt u ons bellen om vrijblijvend te praten over uw wensen en situatie, waarna wij u graag een op uw behoefte afgestemde offerte kunnen sturen. Desgewenst maken wij met u een afspraak op locatie waarin wij u kunnen adviseren.


Neem contact op

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

Telefoon:0313 - 419599

of stuur ons een email
Montagehandleidingen