Hekwerken

Er zijn geen producten
Hekwerken

Voor een uitgebreid assortiment aan hekwerken moet u toch écht bij de specialist zijn. Of het nu gaat om een reparati...

Meer

Subcategorieën

 • Complete hekwerkpakketten

  Hier vindt u ons assortiment aan hekwerkenpakketten. Met deze pakketten heeft u alles wat u nodig heeft om zelf uw hekwerk te plaatsen.

 • Dubbelstaafmatten

  Onze dubbelstaafmatten zijn te verkrijgen in diverse hoogtes en lengtes. Onze standaardkleuren zijn verzinkt, dennengroen en diepzwart. Wilt u liever een andere kleur, dan kan dit altijd met ons overlegt worden.

 • Bekafor hekwerken

  De hekwerken van Bekafor zijn eenvoudig door u in elkaar te zetten. Deze hekwerken passen perfect bij de poorten van Bekafor Classic en Bekafor Essential

 • Decofor hekwerken

  Het Decofor hekwerk is een prachtig sierhekwerk. Een professionele omheining met een elegant en decoratief design. Decofor is zeer eenvoudig te monteren en heeft een lange levensduur. Het Decofor systeem is helemaal af met een enkele of dubbele draaipoort in hetzelfde design.

 • Bekaclip hekwerken

  De hekwerken van Bekaclip zijn gemakkelijk door u zelf in elkaar te zetten. Door middel van een clipsysteem zet u binnen de kortste tijd een prachtig gaashekwerk neer.

 • Zenturo

  Met dit prachtige Zenturo hekwerk kunt u eindeloos combineren. Door middel van de diverse strips, pixels en vullingen kunt u uw hekwerk aanpassen aan uw eigen smaak.

 • Gaas

  Wij beschikken over verschillende soorten gaas dat u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo hebben wij gaas dat speciaal gemaakt is om een afrastering te creëren voor dieren als kippen, schapen en koeien. Ook hebben wij speciaal gaas voor de afrastering van uw tuin waar u door middel van strips of lamellen uw eigen design kunt ontwerpen en tevens kunt zorgen voor meer privacy.


Neem contact op

Heeft u een vraag? Bel ons gerust!

Telefoon:0313 - 419599

of stuur ons een email
Montagehandleidingen